De afgelopen keren heb ik je wat tips gegeven om stress te voorkomen door je te helpen meer helderheid te krijgen over je doelen.

Want als je niet weet wat je wilt en waarom je dat wilt, vlieg je alle kanten op.

Nou heb ik een hele speciale set meditaties voor je klaarstaan; het Noting Meditatie PakketMeditaties die erop gericht zijn om je goed te kunnen focussen zodat je niet meer zo snel afgeleid wordt.

Best bijzondere meditaties. Omdat je deze keer je gedachten gebruikt om moeiteloos te focussen.

Ik heb deze meditaties nog nooit los aangeboden.

Het zijn meditaties die je denk ik nog nooit eerder hebt gedaan. Een van de meditaties is een zogenaamde intervalmeditatie. Echt een hele toffe manier om je focus te trainen!

Ik ben iedere keer weer enorm onder de indruk van het effect van zo’n intervalmeditatie. Als je die een paar keer hebt gedaan, zul je zien hoe je geconcentreerd en met aandacht bij iets kunt blijven.

Maar ook de andere 4 zijn stuk voor stuk meditaties die je op een unieke manier helpen je focus te houden. Met dus vooral effect ná je meditatie.

Het is een set van 5 meditaties en ze duren ongeveer 20 minuten.

Uiteraard krijg je van mij de niet-goed-geld-terug-garantie.

Bestel ze nu direct: https://checkout.frankbruining.com/checkout/noting-meditatie-pakket

Ik wil je nog wel waarschuwen voor de meditaties in het Noting Pakket. Uiteraard geven ze rust en ontspanning, maar ze zijn vooral bedoeld om je aandacht en focus te stimuleren waardoor je minder snel afgeleid wordt.

Dus ik doe er nog wat extra’s bij waarbij ik zeker weet dat je je focus traint én ontspannen raakt.

Als je vandaag het Noting Meditatie Pakket bestelt, krijg je van mij nog 2 hele mooie bonussen:

Bonus 1: Chakra Meditatie Pakket 
Met deze 7 instrumentale meditaties van 20 minuten per meditatie focus je afzonderlijk op de verschillende belangrijke energiepunten in je lichaam. Zoals je kruin, voorhoofd, keel, hart, middenrif, buik en stuitje. Deze meditaties hebben geen begeleiding zodat je je met de klanken volledig kan resoneren. Bij iedere meditatie vind je een korte beschrijving met hoe je je het best kunt focussen en waarop. Laat je helemaal meenemen in de warme klanken van de klankschalen.

Bonus 2: Flow Meditatie Pakket
Ook al weet je wat je wilt en kun je steeds beter focussen. Soms zit je vast en wil je in beweging komen, de energie laten stromen. Het Flow Meditatie Pakket bestaat uit 7 instrumentale meditaties, met de keuze voor een 10, 20 of 30 minuten variant. Zo kun je iedere keer kiezen voor een korte of wat langere flow. Allemaal in 1 pakket. Iedere meditatie is gericht op de juiste resonantie om jou in flow te laten voelen. Als je ooit het gevoel hebt dat alles lukt, dan ga je dit gevoel opnieuw beleven met de meditaties in het Flow Meditatie Pakket.

Je houdt voor onbeperkte tijd toegang tot de meditaties en je kunt ze downloaden.

Bestel nu het Noting Meditatie Pakket en krijg deze twee pakketten er als bonus helemaal gratis bij:

https://checkout.frankbruining.com/checkout/noting-meditatie-pakket

Groet,

Frank Bruining

P.S. Ik merk dat meditatie pakketten rondom een thema heel goed werken omdat ze een duidelijke focus hebben. Meerdere meditaties die iets aanpakken vanuit verschillende hoeken is super krachtig. Ik hoop ook dat je gebruik maakt van deze speciale aanbieding en dat je jezelf dit gunt. Vandaar ook dat ik je dit tijdelijk aanbied voor deze enorm gunstige prijs. Bestel nu direct: https://checkout.frankbruining.com/checkout/noting-meditatie-pakket