Er is een overvloed aan informatie en tekort aan tijd en aandacht.

Tijd gaat voorbij en dat krijg je nooit meer terug.

Het is nergens te koop.

Pak die tijd en wees aanwezig met je volle aandacht als je partner, zoon of dochter iets tegen je vertelt.
Neem de tijd om eens rustig na te denken over wat je nou eigenlijk wilt.

Het leven is veel te kostbaar om het door je vingers te laten glippen.

Al mijn meditaties zijn erop gericht om jou weer volledig in verbinding te brengen met die tijd en die aandacht. Zonder fluff, zonder gedoe.

Ik heb werkelijk waar een prachtig pakket aan meditaties voor je samengesteld. Een vijftal meditaties van circa 20 minuten. 

Ik laat je ervaren hoe je je gedachten op afstand kunt zetten, hoe je steeds stiller kunt worden en kunt genieten van de tijd en aandacht voor jezelf. Zelfs voor mensen die een enorm druk hoofd hebben zijn deze meditaties geschikt.

Bestel nu het Noting Meditatie Pakket, je krijgt er dan zelfs nog twee Bonus pakketten bij.

Bonus #1: Chakra Meditatie Pakket

Met deze 7 instrumentale meditaties van 20 minuten per meditatie focus je afzonderlijk op de verschillende belangrijke energiepunten in je lichaam. Zoals je kruin, voorhoofd, keel, hart, middenrif, buik en stuitje. Deze meditaties hebben geen begeleiding zodat je je met de klanken volledig kan resoneren. Bij iedere meditatie vind je een korte beschrijving met hoe je je het best kunt focussen en waarop. Laat je helemaal meenemen in de warme klanken van de klankschalen.

Bonus #2: Flow Meditatie Pakket 

Ook al weet je wat je wilt en kun je steeds beter focussen. Soms zit je vast en wil je in beweging komen, de energie laten stromen. Het Flow Meditatie Pakket bestaat uit 7 instrumentale meditaties, met de keuze voor een 10, 20 of 30 minuten variant. Zo kun je iedere keer kiezen voor een korte of wat langere flow. Allemaal in 1 pakket. Iedere meditatie is gericht op de juiste resonantie om jou in flow te laten voelen. Als je ooit het gevoel hebt dat alles lukt, dan ga je dit gevoel opnieuw beleven met de meditaties in het Flow Meditatie Pakket.

Je houdt voor onbeperkte tijd toegang tot de meditaties en je kunt ze downloaden.

Bestel nu het Noting Meditatie Pakket en krijg deze twee pakketten er als bonus helemaal gratis bij:

https://checkout.frankbruining.com/checkout/noting-meditatie-pakket

Groet,

Frank Bruining